Používáme soubory cookies ke sledování a vyhodnocování návštěvnosti stránek. Získaná data nám pomáhají zlepšovat kvalitu stránek, abychom vám poskytovali stále kvalitní obsah.
Používáme soubory cookies ke sledování a vyhodnocování návštěvnosti stránek. Získaná data nám pomáhají zlepšovat kvalitu stránek, abychom vám poskytovali stále kvalitní obsah.
Jedná se o nezbytné technické soubory cookie, bez kterých by nebylo možné služby webových stránek reálně poskytovat a proto není možně je zakázat. Tyto soubory se většinou nastavují v reakci na akci, kterou na stránkách aktivně provedete. Například se může jednat o přihlášení, dílčí nastavení nebo vyplňování formulářů. Tento typ souboru neukládá žádné informace, které mohou vést ke konkrétní osobě.
Analytické cookies
Tyto soubory pomáhají analyzovat využívání poskytovaných služeb. Umožňují sledování počtu návštěvníků, jak návštěvníci stránky používají a spousty dalších anonymních statistických údajů. Díky nim je možné zlepšovat způsob, jakým webové stránku fungují. Získané statistiky mohou sloužit ke zlepšení funkčnosti, obsahu i uživatelského komfortu. Soubory neshromažďují informace, které by vás mohly identifikovat.
Marketingové cookies
Slouží ke sledování chování uživatele pro lepší cílení reklamy napříč webovými stránkami, například obsahovými partnery a bannerovými sítěmi. Tyto soubory mohou společnosti třetích stran použít pro vytvoření profilu zájmů návštěvníků. Díky těmto profilům je možné zobrazovat relevantnější marketingové a reklamní sdělení (i na stránkách třetích stran). Získaná data neobsahují citlivé ani osobní informace.
Sběr údajů o uživatelích
Slouží k nastavení souhlasu s odesíláním údajů o uživatelích do Googlu pro reklamní účely.
Personalizovaná inzerce
Slouží k nastavení souhlasu s personalizovanou inzercí.
Veškerá užití termínu gingerbread (g. cookies, g.house, g.man) používaná v Severní Americe jsou spojena s pocitem tepla a útulnosti v období zimních prázdnin. Pro navození pocitu útulného tepla kolem krbu už ale nemusíte čekat na zimu a jezdit do horské chaty. Stačí použít Monin Perníkový sirup!
Veškerá užití termínu gingerbread (g. cookies, g.house, g.man) používaná v Severní Americe jsou spojena s pocitem tepla a útulnosti v období zimních prázdnin. Pro navození pocitu útulného tepla kolem krbu už ale nemusíte čekat na zimu a jezdit do horské chaty. Stačí použít Monin Perníkový sirup!
Příjemce :
* Povinná pole
Více informací
Perníkový sirup Monin představuje ideálně vyváženou kombinaci zázvoru a skořice a jeho použití zdaleka nekončí spolu se zimou, můžete si jej vychutnat celý rok třeba v mléčných šejcích nebo ledových kávách.
Barva: zářivě zlatá s jantarovými odlesky
Chuť: kořeněná vůně se známkou skořice, chuť gingerbread sušenek
Tipy: silná chuť Monin Gingerbread sirupu může ve vašem nápoji snadno převládnout, takže nezapomeňte, že méně je někdy více. Zkuste kombinovat například s kakaem!
Firma MONIN S.A. je nezávislý rodinný podnik s tradicí od roku 1912. Firma exportuje své výrobky do více než 100 zemí ,ale také z mnoha zemí dováží vybrané vysoce kvalitní ingredience pro výrobu. Oblibu a kvalitu těchto sirupů na mezinárodní úrovni dokládá fakt,že společnost MONIN je mimořádným přidruženým členem IBA(Mezinárodní Barmanská Asociace). MONIN sirupy jsou vyrobeny z přírodních ovocných a rostlinných výtažků a jak už bylo uvedeno neobsahují tuky,cholesterol a konzervační činidla.
Objevte svět koktejlů s francouzskými barmanskými sirupy MONIN, které jsou nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo si rád vychutnává jak alkoholické, tak nealkoholické koktejly. Tyto vysoce kvalitní sirupy přicházejí v oblíbených příchutích kokosu, bezového květu, mojito mint, jahody a maracujy (mučenky), což vám umožní připravit řadu klasických i...Objevte svět koktejlů s francouzskými...
Při výrobě nejlepšího vanilkového sirupu na světě musíte začít u nejlepší vanilkové esence na světě. Přesně to učinil Monin, posuďte sami výsledek.Při výrobě nejlepšího vanilkového...
Chuť Monin Karamelového sirupu oceníte při přípravě ochucených kávových nápojů, cocktailů, zákusků a dalších kulinářských výrobků.Chuť Monin Karamelového sirupu...
Sklizeň lískových ořechů setradičně provádí dvěma způsoby – buď se počká, až ořechy spadnou z lísky samy, nebo se lískou zatřese. Vy ovšem Lahví MONIN Ořechový sirup nemusíte nijak třást, abyste získali tu nejčerstvější lísko-oříškovou příchuť.Sklizeň lískových ořechů setradičně...